fbpx

Защо да учите с карти Зообука?

Дългоочакваните Зообука Карти са тук!

образователни карти с българската азбука

Зообука навярно ще бъде една от най-полезните инвестиции, която ще направите, както за вас, така и за развитието на вашето слънчево дете, което тепърва ще открива неповторимия свят на знанието!

 

Няма да останете разочаровани от невероятния свят на буквите, който ще предоставим в ръцете ви!

 

Уникалната разработка на всяка буквичка-животно дава предпоставка за безкрайно развитие на детското въображение и измислянето на най-различни интересни приложения. Асоциацията с истинските животни, дава поле за научаване на повече за характерните им белези и качества. 

 

Надяваме се нашите атрактивни, весели и интересни буквички да станат любими спътници в ученето и игрите с вашите деца!  

Материали и изработка

Карти Зообука са изработени от висококачествени материали, които позволяват лесната поддръжка и запазване на здравината дори и в ръцете на най-малките потребители.

 

Картите са покрити с дебел защитен слой, който не позволява лесно зацапване. Разсипването на малки количества течности не е фатално и лесно може да бъде премахнато със суха или мокра кърпа, което ги прави подходящи за игра по всяко време и навсякъде!

Тези качества правят картите практически подходящи за всяка възраст! Както за най-малките, така и за подрастващи деца, понеже здравината, еластичността и пластичността им позволяват да се запазят във времето! 

Зообука е продукт с многослойно приложение. С него може да откривате нови и нови игри и интересни занимания, които да се надграждат и доразвиват спрямо възрастта на всяко дете.

Дизайн на кутията

Дизайнът на кутията на картите е изцяло съобразен с възможностите на най-малките детски ръчички.

 

За нас е важно, картите да могат лесно и удобно да се отварят и изваждат от кутията си. Именно за това, избрахме кутия с магнит, която тествахме в ръцете на деца между 2-6 годишна възраст. Тя е лесна за отваряне и затваряне. Не на последно място, здравината и качеството на избрания картон, позволяват опазването и съхранението на картите в дългосрочен план.

Накратко:

Очаквайте още интересни материали и предложения от нас!
Следете ни на страниците ни в социалните мрежи!

Благодарим ви от сърце, че сте наши приятели!

Екипът на Зообука!

Още продукти от Зообука:

Безплатна доставка до офис за поръчки над 25лв.
X