fbpx
 

Условия за доставка 

Използване на „бисквитки“

 

Поръчките направени на www.zoobuka.com се изпращат всеки ден до 12:00 на обяд без почивните дни. Всички поръчки направени след 12:00 ще бъдат изпратени на следващият ден. Поръчките приети в Петък след 12:00 и тези от Събота и неделя се изпращат в Понеделник до 12:00. В случай, че имаме нужда от повече време, или възникнат други съображения по изпращането на желаните от вас продукти, ще се свържем с Вас и ще обсъдим условията по доставка.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на www.zoobuka.com.

Цени за доставка:

* Безплатна доставка – изпълнява се до офис на “Econt” или до адрес, при минимална сума за поръчка 90лв.
* Цените за доставка се изчисляват в момента на поръчката според тарифите на “Econt
* Международни доставки: По договаряне!

Методи на плащане:

 

Наложен платеж:

Заплаща се в момента на получаване на пратката.

Гарантирано от Еконт:

В нашия онлайн магазин вече може да ползвате предимствата на пазаруването с карта и плащането с наложен платеж едновременно с услугата Гарантирано от Еконт с наложен платеж.

Как работи?

  • При завършване на поръчката, избирате начин на плащане Гарантирано от Еконт. Въвеждате данните на картата си и потвърждавате поръчката.
  • Сумата за стойността на покупката, доставка и връщане се резервира по картата Ви, без да се тегли.
  • Когато получите пратката от куриер или в офис на Еконт, избирате дали да я задържите или да я върнете.
    • Ако я задържите, стойността на покупката и доставката автоматично се приспадат от картата Ви.
    • Ако върнете стоката, от картата Ви се приспада само цената на доставката в двете посоки.
 

Преди изпращане на поръчаната стока, „Зообука ООД” има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. „Зообука ООД“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в срок от 24 часа от момента на получаване на заявката. При извънредни обстоятелства „Зообука ООД” си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ, и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Зообука ООД” си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Важно!

В случай на установяване на проблем, свържете се с “Зообука ООД” на тел: 0877609022

X